Какво да знаем за линейните очи: преглед на марката

Какво да знаем за линейните очи: преглед на марката

Включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна. Ето нашия процес.

Liingo Eyewear предлага рецепта и очила без рецепта за закупуване онлайн, с редица опции за стилове и обективи.

Тази статия обсъжда марката Liingo Eyewear, тяхната тях Продукти и услуги и други.

Информация за марката на очилата Liingo

Liingo Eyewear са онлайн компания, предлагаща очила за рецепта и без рецепта, с разнообразни кадри в различни стилове и опции за цветове.

Състоянието на компанията може да изпълни специализирани рецепти, вариращи от -14,00 до +6,00 сфера и цилиндър диапазон между -3,75 и 3,75.

За да поръча леща с рецепта, човек се нуждае от a Копие от тяхното предписание. Техният лекар може също да изпрати тази информация директно на очила на Лиго.

Хората, които се интересуват от носенето на очила като част от техния стил, могат да поръчат чифт без лещи или с неутрален обектив.

Репутация на марката

Лиго очила се занимават с бизнес от 2016 г. По-доброто бизнес бюро (BBB) ​​им дава рейтинг, вторият най-висок резултат. Очилата на Лиго обаче нямат акредитация с организацията.

BBB също не изброява оплаквания или прегледи на компанията.

На уебсайта на очилата Liingo, изброените отзиви за техните рамки и продукти като цяло са положителни. Сайтът разполага с няколко критики с петзвездни оценки, въпреки че компаниите често филтрират отрицателни отзиви на своите онлайн страници.

продукти и услуги

Моля, обърнете внимание, че писателят на тази статия не е опитвал тези продукти. Цялата представена информация е чисто базирана на научни изследвания.

Лиго очила предлагат голям избор от рамки. Всеки от тях се предлага в поне два цвята и може да побере повечето лещи с рецепта.

За да започне да избира, човек може да harmoniqhealth.com гледа мъже, жени или всички стилове на очилата. Оттам те могат да изберат рамката, която харесват и да преминат през процеса на поръчка.

Човек може да закупи рамките с неутрален обектив или без обектив. Ако човек избере неутрален обектив, той може да добави допълнителни характеристики, като защита от синя светлина или устойчиви на надраскване покрития, за допълнителни разходи.

Сини светлинни очила

liingo също продава Очила, които могат да филтрират синя светлина. Те заявяват, че техните сини светлинни лещи са:

 • Почти 100% ясно
 • Издръжлив
 • Устойчив на надраскване
 • Одобрен от Фондацията за рак на кожата

Тези лещи също могат да осигурят защита на очите при използване на компютри, телефони или други устройства с екрани.

Хората могат да закупят сините светлинни лещи с a рецепта или без такъв. Човек също може да ги купи във всеки стил на кадър.

Започнете с Liingo

Услуги

Преди закупуване, човек може да се възползва от няколко услуги на сайта на Лиго. Тези услуги имат за цел да помогнат на човек да вземе информирано решение за новите си очила.

Тези услуги за безплатна употреба включват:

 • Намерете моето прилягане: Помага на клиентите да намерят подходящите рамки за размер за тях.
 • Виртуален опит- ON: Позволява на клиентите да добият представа как ще изглежда избраната рамка на лицето им.
 • Безплатно в домашни условия: Позволява на човек да избере до пет кадъра, за да опита до 5 дни у дома безплатно.
 • Приложение за четене на рецепта: приложение, което сканира текущите очила на човек, за да определи текущото предписание. Това обаче работи само ако човек запазва същото предписание.

Как да поръча

След като човек избере стил на кадри, той може да избере добавки. Те включват:

 • Единично зрение или прогресивни (мултифокални) лещи
 • По -леко тегло и по -тънки лещи
 • Допълнителна устойчивост на надраскване и издръжливост
 • Защита на синята светлина

Всяка допълнителна функция добавя към общата цена на очилата.

Човек може да плати с кредитната си карта или чрез PayPal. Те могат също да използват парите си за спестяване на здравето (HSA) или да преминат през повечето основни застрахователни превозвачи.

liingo състояние, те обикновено се считат за компания извън зоната, което означава, че клиентите трябва да проверяват политиката си за Точният размер на покритието, което предлагат.

възвръщаемост, възстановяване и гаранции

liingo предлагат 60-дневен период на връщане. През това време човек може да върне очилата по каквато и да е причина и да получи пълно възстановяване.

Компанията също така осигурява безплатна доставка на всички очила. И ако човек се нуждае от коригиране на рамките си, той може да ги заведе в местния си оптичен магазин. Liingo ще възстанови до $ 25 за всички необходими корекции.

Алтернативни марки и продукти

liingo са една от няколкото компании, предлагащи очила за продажба онлайн. Човек, който желае да пазарува около очила онлайн или който се нуждае от по -специализирани услуги, може да посети алтернативни търговски обекти. Други компании, предлагащи очила онлайн, включват:

 • Предлагайте няколко различни марки очила и контакти на клиентите. Научете повече за Glassesusa.
 • Warby Parker предоставя набор от рамки и контакти. Научете повече за Warby Parker тук.
 • Предложете подобни рамки и лещи. Научете повече за Lensabl тук.
 • Очилата на Пейн продават бутикови стилове за мъже, жени и деца.

Очишници и зрение здраве

в The Съединените щати, около 11 милиона души на възраст над 12 години се нуждаят от коригиращи лещи.

очилата или коригиращите лещи могат да играят важна роля за подобряване на качеството на живот на човек. В проучване от 2010 г. изследователите установяват, че осигуряването на подходящи очила на коренните американци и алясканците значително подобрява качеството на живот.

Общ мит за очилата е, че очите на човек ще станат зависими от тях, за да видят. Според университета в Юта това не е вярно. Очите на човек няма да се влошат или да станат зависими от очилата – очилата просто помагат на човек да види по -ясно.

Научете за разбирането на предписанията на очите тук.

Според Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) има няколко стъпки, които човек може да предприеме, за да предотврати загубата на зрението, включително:

 • Прави редовни очни прегледи
 • Почистване на ръце и контакти, преди да докоснете очите
 • Носене на слънчеви очила, когато на открито
 • Редовно почива Очите при използване на екрани, базирани на екрани
 • Носене на защита на очите при работа или ангажиране в дейности, които биха могли да повредят очите
 • Ядене на здравословна диета
 • Поддържане на умерено тегло
 • Споделяне на семейната история на очите с лекар
 • Поддържане на здравословно ниво на кръвна захар

Научете повече за защитата на зрението тук.

за синята светлина

Лиго очила твърдят, че техните сини светлинни филтърни лещи могат да помогнат за намаляване на умората на очите, особено за тези, които редовно използват устройства, базирани на екрана.

Въпреки това, Американската академия на Офталмология посочва, че синята светлина от компютрите или други цифрови екрани не е задължително да причини:

 • Увреждане на очите или заболяване
 • Очен щам
 • Проблеми със съня

Те заявяват, че цифровият щам на очите често се среща поради не мига толкова често при използване на компютър или друго устройство. За да предотвратят напрежението на очите, препоръчват:

 • На всеки 20 минути, гледайки предмет на 20 фута за 20 секунди
 • Седенето на дължината на ръката от екрана
 • Използване на изкуствени сълзи за хидратиране на очите
 • Носенето на очила вместо контакти при работа върху компютър
 • Намаляване на отблясъците от екрана

Следователно човек може да пожелае да преразгледа закупуването на очила с единствената причина за защита на синята светлина от техните устройства. Вместо това те биха могли да намалят напрежението на очите с прости и незначителни корекции.

Научете повече за сините светлинни очила тук.

Резюме

liingo са предлагане на онлайн очила на дребно с очила Разнообразие от персонализирани рамки и лещи.

Компанията се нуждае от рецепта и може да работи както с HSA, така и с повечето застрахователни планове. Човек може да се възползва и от няколко услуги, като безплатни изпитания, виртуален опит и да помогне за намирането на подходящите очила.

Започнете с Liingo

Интересувате се да опитате лиго? Можем да помогнем!

Разгледайте множество опции за продукти, за да намерите това, което работи най-добре за вашите нужди от визия.

Опитайте лигомедицинските новини днес има строги насоки за снабдяване и черпи само от рецензирани проучвания, академични изследователски институции, и медицински списания и асоциации. Избягваме да използваме висши референции. Ние свързваме първични източници – включително проучвания, научни справки и статистика – във всяка статия, както и ги изброяваме в раздела за ресурси в долната част на нашите статии. Можете да научите повече за това как гарантираме, че съдържанието ни е точно и актуално, като прочетете нашата редакторска политика.

Contents