Deci, având în vedere ceea ce am discutat în #3, știți că lucrurile se întâmplă.

Deci, având în vedere ceea ce am discutat în #3, știți că lucrurile se întâmplă.

 

Pune totul împreună

Nu există nicio îndoială că ai la îndemână o bibliotecă de antrenamente grozave, exerciții și coregrafii, așa că acum este timpul să iei acele planuri și să creezi încălziri dinamice și încălziri dinamice solide, care să asigure participanții tăi sunt complet pregătiți pentru experiență de antrenament și doriți să rămâneți până la ultimul moment al cursului.

Cu o certificare de instructor de fitness de grup, aveți capacitatea de a face ca cei mai mulți oameni să se miște, în fiecare zi, și de a avea un impact extraordinar asupra sănătății și bunăstării comunității dvs. Aflați mai multe despre Certificarea de instructor de fitness de grup de la ACE.

Nu este un secret pentru nimeni că instructorii de fitness de grup (GFI) sunt o rasă rară. Nu numai că ne place să transpiram în fiecare zi, dar, după cum ați învățat în partea 1 a acestei serii, suntem și jucători de echipă foarte automotivați, pozitivi, eficienți și care rezolvă problemele. În partea 2, iată 5 caracteristici la fel de importante pe care trebuie să le aibă un GFI uimitor.

6. Curios

Pentru a fi un instructor de fitness de grup cu adevărat eficient (trăsătura #5), trebuie să dezvolți curiozitatea. Sarcina ta este de a dezvolta o înțelegere profundă atât a metodologiilor de predare, cât și a comunicării interpersonale. În primul rând, trebuie să fii cât mai plin de resurse atunci când înveți despre meșteșugul tău. Continuați să vă educați mult după terminarea certificării și nu doar pentru a obține suficiente credite de reînnoit. Educația dvs. ar trebui să se concentreze pe mai mult decât pe simpla colectare de noi bucăți de hârtie de fiecare dată când apare o certificare nouă, la modă. Aflați în profunzime subiectele care vă trezesc interesul. Lucrați cu alți GFI, antrenori personali, specialiști în educație continuă, nutriționiști și multe altele. Deși nu tot ceea ce înveți se va încadra întotdeauna în domeniul tău de practică, cu cât ești mai informat despre tot ce se întâmplă în jurul tău în lumea wellness, cu atât mai bine îi poți servi participanții. Nu vă săturați niciodată să învățați, să creșteți, să căutați feedback și să încercați altfel să vă îmbunătățiți predarea.

În ceea ce privește a fi curios cu oamenii, rețineți că toți cei care intră pe ușa studioului (și chiar și cei care nu au) au o poveste. Cu cât încerci să înțelegi mai mult membrii care stau în fiecare colț al sălii (nu doar pe primul rând), cu atât vor fi mai bune cursurile tale. Abordați fiecare persoană pe care o puteți, înainte și după curs și încercați să aflați de ce sunt acolo, de ce astăzi, de ce acum, de ce această clasă… și ce VOR ei din experiență. Apoi, faceți tot posibilul pentru a-i ajuta să realizeze tot ceea ce alcătuiește realitatea lor unică.

7. Inclusiv

Toată lumea trebuie să obțină un câștig, indiferent cât de mic, la cursurile noastre. Da, este important să corectați forma și să ajutați să faceți exercițiile fizice sigure pentru oameni. Dar, de asemenea, trebuie să construim oportunități de a crește încrederea participanților la fiecare pas, mai degrabă decât să oferim pur și simplu o listă generală de „indicații”. Amintiți-vă, nu toată lumea a stat în acea clasă și a visat într-o zi să pună microfonul. De fapt, mulți oameni sunt înspăimântați, îngrijorați de faptul că vor fi remarcați și nervoși pentru a arăta prostesc (imaginați scena cantinei din Mean Girls). Cu cât îi puteți include mai mult pe cei care nu fac toate nivelurile, pe cei care sunt noi, pe cei care nu sunt siguri, cu atât mai bine!

8. Empatic

Pentru a face ca numărul 7 să devină realitate, uneori trebuie să ne întoarcem la starea de spirit a unui începător. Poate fi o provocare să continui odată ce ai devenit GFI, dar trebuie. Și, trebuie să iei cursuri (sau să te angajezi în activități) în domenii în care NU ești expertul. Cu alte cuvinte, fă ceva o dată pe zi care te sperie. OK, deci poate nu va fi în fiecare zi, dar din când în când, mergi la o clasă în care nu ai idee dacă poți să o faci. Atunci te poți bucura de gloria incompetenței conștiente… încearcă-l și gândește-te la felul în care se simt cei mai mulți oameni la cursurile tale! Vă promit că va schimba modul în care predați data viitoare când veți urca pe scenă.

9. Inspirant

Cel mai mult la care ne putem aștepta vreodată de la predarea noastră este să fim INSPIRATORI. Observați că nu am spus ADMIRARE. Există o diferență. Inspirația evocă ceva în altcineva – îl excită pe participant din interior spre exterior. Dacă îți faci treaba corect, oamenii ar trebui să se simtă mai de succes atunci când ies din clasa ta decât atunci când au intrat. Ar trebui să dorească să urmeze alte cursuri (nu doar ale VOASTRE), ar trebui să vrea să fie activi, ar trebui să vrea să fie mai frumos și ar trebui să vrea să se întoarcă. Acest lucru nu provine din faptul că TU ai cea mai bună formă, transpiri cel mai mult, faci cele mai înalte lovituri sau te antrenezi cel mai greu – vine dintr-un indiciu uimitor care se simte personal și împuternic. Ar trebui să puteți evoca aceeași emoție în majoritatea participanților, indiferent dacă aveți sau nu pe spandex. Nu ar trebui să fii o reprezentare fizică pentru a-ți exprima punctul de vedere dacă o faci în mod corect.

10. Autentic

Nu în ultimul rând, cel mai mare cadou pe care îl putem oferi participanților noștri (și neparticipanților) este să fim REALĂ. Suntem anormali, în cea mai mare parte, prin faptul că ne place să transpirăm, ne place să ne simțim incomod și trăim pentru a ne antrena (sau cel puțin ne prefacem). Majoritatea oamenilor se tem să nu ne îndeplinească așteptările sau să nu fie suficient de „în formă” pentru a ne urma cursurile. Fiți atenți la modul în care vă prezentați, atât în ​​interiorul, cât și în afara sălii de clasă (aceasta include rețelele sociale). Oamenii urmăresc și da, este adevărat, ar putea fi motivant să-ți vezi activitățile sportive și rețetele tale uimitoare de mâncare curată. Dar în secret mulți oameni vor doar să știe că ocazional sări peste un antrenament, iei modificarea, mănânci niște ciocolată și uiți să te speli pe față înainte de a merge la culcare! Să-i lăsăm pe oameni să arunce o privire în culise din când în când și cine știe… s-ar putea să putem ajuta chiar oamenii care au nevoie de noi!

A ști cum să ai un impact ca instructor de fitness de grup (GFI) este uneori o artă neînțeleasă. Cei mai mulți dintre noi devenim GFI pentru că adorăm să facem exerciții în grupuri. Am găsit un pic de succes în calitate de participant și am decis că ar fi fantastic să-i conducem pe alții printr-o oră entuziasmantă de motivație non-stop. Desigur, nu putem uita că suntem o populație specială și că toți cei din cameră (sau din afara acesteia) s-ar putea să nu simtă la fel despre ora noastră de putere (gâfâie, știu!). Pentru a vă spori șansa de a avea cel mai mare impact asupra celei mai largi varietati de participanți, luați în considerare aceste 10 caracteristici importante – și posibil surprinzătoare – ale GFI-urilor uimitoare.

1. Automotivat

GFI-urile sunt de obicei „pe cont propriu”. Cu alte cuvinte, este rar să ai un manager care iese din calea lui pentru a te entuziasma de cursul care urmează, pentru a-ți alege următoarea oportunitate de educație continuă, pentru a te ajuta să găsești muzică grozavă sau să cauți cercetări care să te ajute să planifici următorul tău antrenament. GFI-urile sunt de așteptat să fie lideri atât în ​​interiorul, cât și în afara clubului. Este important să înțelegeți că sunteți UNIC responsabil pentru participanții care ALEG produsrecenzie.top să acorde o oră de timp pentru a face exerciții cu dvs. (acest lucru este adevărat indiferent dacă sunteți part-time, full-time sau o parte din timp în această industrie). Pentru a oferi cea mai bună experiență tuturor celor pe care îi întâlnești, pregătirea ta începe cu mult înainte de începerea muzicii și trebuie să fii dispus să muncești din greu pentru a te pregăti pentru cursurile tale, fie că este vorba de prima clasă sau a suta. Devine mai ușor, dar respectul pentru publicul tău ar trebui să fie mereu prezent.

2. Jucător ECHIPĂ

Chiar dacă suntem „pe cont propriu” atunci când ne pregătim și livrăm cursurile, faci parte dintr-o ECHIPĂ. Dacă luăm o vedere de 40.000 de picioare, facem parte dintr-o ECHIPĂ de GFI care aspiră să motiveze milioane de oameni să adopte un stil de viață mai sănătos. Fiecare alegere pe care o faci se reflectă fie pozitiv, fie prost asupra profesiei (vorbește despre presiune!). Pe măsură ce cererea pentru serviciile noastre crește, oferta este cu greu să țină pasul. Prin urmare, trebuie să continuăm să facem presiuni unii pe alții pentru a menține percepția GFI cât mai bună – atât pentru veterani, cât și pentru începătorii care se ridică la înălțime.

La o scară mai locală, ai o ECHIPĂ de instructori la clubul tău cu care lucrezi, nu împotriva. Toți aveți responsabilitatea de a lucra împreună în beneficiul clubului și al patronilor săi. Cunoașterea colegilor dvs. instructori, ceea ce predau aceștia, ajutându-i prin subordonare, promovarea orelor lor în legătură cu ale dumneavoastră și sărbătorirea succeselor fiecărui GFI va contribui mult în lupta noastră pentru a pune capăt epidemiei de obezitate. În aceeași notă, este, de asemenea, important să te vezi ca parte din ECHIPA clubului — este imperativ să știi totul despre club și să cânți laudele acestuia atât pentru membri, cât și pentru non-membri. Dacă nu ar fi clubul, s-ar putea să nu ai o scenă (sau un microfon, sau echipament, sau… ei bine, înțelegi imaginea!).

3. Rezolvator de probleme

Vorbind despre club, microfon și echipament, uneori lucrurile merg prost — politicile se schimbă, microfoanele se rup, echipamentul se epuizează și aparatele de aer condiționat se sting. În aceste cazuri, trebuie să acționați ca manager de relații publice care lucrează în numele clubului față de membrii care pot fi sau nu nemulțumiți în prezența dumneavoastră. Indiferent dacă episodul vă îngreunează sau nu munca, nu este NICIODATĂ în regulă să lăsați membrii să vă vadă frustrarea față de club. Fii plin de resurse și profită la maximum de situație. Nu veți fi întotdeauna de acord cu ceea ce se întâmplă la nivelul managementului clubului și, oricât de strălucit ar fi clubul pentru care lucrați, veți avea o zi grea din cauza a ceva care scapă de sub controlul dumneavoastră. Este dificil să nu te întorci la mentalitatea de membru și să nu te alături celor care se uită la tine, ci să fii MVP și să-ți asumi responsabilitatea. Faceți-o corect, raportați-o managerilor corespunzători și mergeți mai departe. 

4. Pozitiv

Deci, având în vedere ceea ce am discutat în #3, știți că lucrurile se întâmplă. Și nu doar lucruri care sunt în afara controlului tău la club, ci și în viața personală, profesională și peste tot. Vor fi zile când predarea este ULTIMUL lucru pe care vrei să-l faci. Dar, dacă alegi să intri în acel club și să-i faci un vârtej, amintiți-vă că comutatorul este pornit cu mult înainte de a intra în CLUB. Membrii plătesc pentru a fi acolo să te vadă; acesta ar putea fi cel mai bun moment al zilei lor. Și de cele mai multe ori, dacă alegeți să o falsificați până când o simți, nu va trece mult până când ziua ȚI se va întoarce, de asemenea.

5. Eficient

Desigur, oamenii vin la cursurile noastre așteaptă să vadă rezultate (indiferent ce înseamnă asta pentru ei, nu pentru noi). Deci, antrenamentele noastre trebuie să fie EFICACE. Observați că nu am spus GRĂ; greu este un termen relativ și, sincer, nu fiecare antrenament trebuie să fie cel mai dur pe care l-au văzut vreodată. Uneori, întregul lucru despre ECHIPĂ despre care am vorbit ar putea avea grijă de această eroare, pentru că am putea renunța la nevoia de a fi popular dacă ne-am da seama că numărul total de oameni pe care îi deservim într-un mod semnificativ este mult mai important decât oricare alt „încărcat”. ” clasa. Fii eficient știind exact ce vrei să realizezi și având multe modalități de a ajunge la acea destinație. Fiți clar în așteptările dvs. de a întâlni participanții unde se află și unde credeți că ar trebui să fie.

Rămâneți pe fază pentru partea a doua a acestui articol, unde vom vorbi despre caracteristicile mai importante pe care trebuie să le posede un GFI uimitor.

A fost nevoie doar de o singură propoziție și am îngrozit o femeie nebănuitoare care încerca să înceapă un program de antrenament de rezistență.

Eram în primele luni ale carierei mele de fitness și ofeream un nou membru al clubului de sănătate unde am lucrat cu primul ei antrenament. Îi arătam exercițiile pe care le pusesem în programul ei de bază. Avea 40 de ani și era nou în antrenamentul de rezistență și a arătat trepidarea tipică cuiva care începea antrenamentul cu greutăți pentru prima dată.

„Următorul exercițiu pe care îl voi arăta se numește Skull Crushers”, am spus. Și atunci culoarea i s-a scurs de pe față.

Am știut imediat că am făcut o mare greșeală. Aceasta a fost prima dată când am văzut potențialul de rău cauzat de exerciții prost numite. Era 1998 și, din păcate, lucrurile s-au înrăutățit mult de atunci.

Orice facem ca industrie pentru a face exercițiul de înțelegere mai greu pentru public trebuie evitat. Publicul în general este convins de inaccesibilitatea exercițiilor fizice și este adesea complet derutat de recomandările guvernamentale și de informațiile continuu contradictorii despre exerciții fizice.

Industria fitness-ului deseori derutează oamenii și mai mult folosind multe dintre următoarele nume teribile de exerciții:

-Bulgarian Split Squat -Russian Twist -Turkish Get-up -Romanian Deadlift -Burpee  -Pallof Press -Arnold Press  -Muscle Up  -Farmer’s Walk  -Glute-Ham Raise

Acestea nu sunt exerciții rele, doar cele prost numite. Foarte prost numite.

Am făcut un sondaj aleatoriu cu câțiva oameni pe care îi cunosc – unul care face sport obișnuit și unul nu. În ambele cazuri, când i-am întrebat ce este un „burpee”, niciunul nu avea habar – nici nu au putut ghici. Când i-am întrebat ce este „împingerea ghemuit”, ei nu știau exact exercițiul, dar au putut ghici că a început cu o ghemuire. Cel care face exerciții fizice obișnuit a ghicit că era o ghemuire cu un salt înainte (partea de împingere). Nu este o presupunere rea.

Capacitatea de a face o presupunere decentă este posibilă numai dacă există informații utile conținute în numele exercițiului. Și în cazul în care nu știai deja, un „burpee” este doar o „împingere ghemuită” prost numită. Nimeni nu poate avea nici măcar o ghicire sălbatică despre ce este un „burpee” până nu îl definiți pentru el. Este un termen inutil, fără sens.

Iată câteva concepte generale pe care le putem folosi pentru a ne reabilita numele exercițiilor.

În primul rând, orice informație străină dintr-un nume de exercițiu trebuie să dispară. Nu există nimic util transmis dacă aveți un nume de țară sau numele propriu al oricărei persoane într-un nume de exercițiu. Am creat o mulțime de exerciții și niciunul dintre ele nu are numele meu în el. Gata cu nimic bulgar, roman, turc. Gata cu exercițiile Arnold, Pallof sau Zercher.

Un exercițiu pe care l-am creat este TRX Swinging Hamstring Curl. Când un alt antrenor a folosit acest exercițiu într-un antrenament pe care l-a publicat, el și-a schimbat numele în „Ross Hamstring Curls”. Pe de o parte, pot aprecia dorința noastră de a-l credita pe creatorul unui exercițiu. Dar când este vorba de credit versus claritate, claritatea trebuie să câștige. Un nume propriu într-un exercițiu nu ajută pe nimeni să-și dea seama cum să o facă.

În continuare, orice nume care sună ca și cum l-a inventat un copil (burpee) sau care conține informații inutil de vagi (Farmer’s Walk, Muscle Up) trebuie schimbat. Ce legătură are „Farmer’s Walk” cu agricultura? Nimic. Pur și simplu mergi în timp ce ții greutăți mari.

Și, în sfârșit, orice exercițiu cu informații inconfundabil greșite în el (Glute-Ham Raise) trebuie să se schimbe. Glute-Ham Raise nu lucrează deloc feselei, cu excepția unor activități minore ca stabilizatori, așa că ar fi de înțeles dacă clienții noștri sunt puțin supărați după ce au făcut acest lucru pentru o perioadă și nu simt nicio schimbare în fesieri. Iar mișcarea nu este într-adevăr o „ridicare”, deoarece ischiochibialbii sunt cel mai activ excentric în porțiunea de „scădere” a mișcării pentru a încetini forța gravitațională asupra corpului. Acest exercițiu este mai mult o scădere decât o creștere.

Pentru a deschide calea cu îmbunătățirea numelor de exerciții, iată câteva versiuni mult îmbunătățite ale exercițiilor utilizate în mod obișnuit, dar prost numite, menționate mai sus.